Nyheter

Välkommen till nya hemsidan!

Nu har föreningen en ny hemsida på plats. Vi hoppas att hemsidan kommer att besökas flitigt av alla medlemmar och underlättar tillgången till information om ert boende. Hemsidan fungerar lika bra i datorn, mobilen eller läsplattan.

Syftet med hemsidan är att samla all väsentlig information, dokument och länkar som kan tänkas behövas som medlem i föreningen, samt att regelbundet publicera nyheter. Hemsidan utgör en ny och viktig informationskanal för föreningen. Våra anslagstavlor kommer fortsatt att vara kvar. Av tekniska skäl kan vi dock få plats med mer och utförligare information här än på anslagstavlorna, så ta för vana att besöka hemsidan ofta.

Vill du hålla dig uppdaterad om vad som är aktuellt och händer i föreningen?

  • Skapa ett konto! Då blir du också registrerad till föreningens nyhetsbrev - som skickas ut automatiskt när vi publicerar information på hemsidan.
  • Med ett konto får du också sms-utskick om det skulle inträffa något akut, viktigt i föreningen, t ex en vattenavstängning eller bredbandet slutar fungera.

Hör av er via mail till  eller kontaktformuläret med frågor, idéer eller synpunkter! Vi är t ex nyfikna på vad ni tycker om den nya hemsidan ellerom ni saknar något.

 

Mvh

Styrelsen