Bredband
Telenor är vår bredbandsleverantör och vi har gemensamt bredband som ingår i månadsavgiften. Uppge i kontakt med Telenor när router ska införskaffas att vi har ett gemensamt bredband. Du kommer då inte att debitera någon månadsavgift, men du får betala en startavgift. Hastigheten är 1000/1000 fram till uttaget och därefter sjunker hastigheten på grund av bland annat trådlöst nätverk och väggar. Uttaget till bredbandet kan sitta vid telefonjacket i hallen, ovanför lägenhetsdörren eller vid golvlisten innanför lägenhetsdörren. Sitter uttaget precis innanför lägenhetsdörren behövs oftast en extra nätverkskabel för att nå routern och den får man köpa själv. Kontaktuppgifter till Telenors kundservice, vid frågor eller felanmälan gällande bredbandet, hittar du på https://www.telenor.se.

El
Vi har gemensam el som vi köper från Bixia. Det är vindkraftel. Man behöver således inte skaffa eget elabonemang när man flyttar in. Elen mäts individuellt för varje lägenhet och debiteras med 2 månaders fördröjning på månadsavin. T ex debiteras den el man förbrukar i februari på avin för mars.

TV
Tele2 är vår TV-leverantör och kontaktuppgifter till deras kundservice hittar du på https://www.tele2.seFrågor och felanmälan gällande TV-leveransen hänvisas till Tele2.

Kanalplan:                           
SVT1, plats 1 
SVT2, plats 2
TV3, plats 3
TV4, plats 4
Kanal 5, plats 5
TV6, plats 6
Sjuan, plats 7
TV8, plats 8
kanal 9, plats 9
Kanal 11, plats 11
TV12, plats 12
Kunskapskanalen, plats 125
SVT24/Barnkanalen, plats 153
DR1, plats 170
Danska TV2, plats 172