Vem ska jag kontakta?

Du har en fråga eller synpunkt som gäller något kring ditt boende eller som berör bostadsrättsföreningen. Instinktivt letar du fram uppgifterna till ordförande, men är det alltid rätt person att kontakta? I en så stor förening som Brf Röda Höja är det omöjligt för en person att ha hand om allt. Vi är som ett medelstort svenskt företag. Därför är det flera personer som delar på arbetsuppgifterna i föreningen och många ärenden hanteras också av våra leverantörer. Så vem ska du då vänta dig till? Nedan har vi gjort en lathund, som lotsar dig rätt i djungeln.

 

Felanmälan

Gäller din fråga en felanmälan, inklusive skadedjurshantering, klicka på sidan som heter just felanmälan. Du hittar den näst längst till höger uppe i menyn. Där får du information vilken leverantör du ska kontakta vid olika typer av fel. Under pågående renoverings- eller ombyggnadsprojekt kan det vara tillfälliga kontaktvägar som gäller, men detta har då meddelats särskilt.

 

Allmänna frågor

Har du frågor av allmän karaktär eller som gäller något som du inte hittar i denna lathund, så hittar du med stor sannolikhet svaret i någon av artiklarna här på vår hemsida. Dock finns inte allt där. Hittar du inte det du söker, eller vill du komma i kontakt med någon person istället, så kontakta i första hand styrelsens kontaktperson Barbro Follrud, som antingen kan svara på din fråga eller lotsa dig till rätt person/instans.

 

Aktuella pågående eller planerade projekt i föreningen

 

Övriga frågor

  • Kö till garage-, parkeringsplatser eller förråd, hanteras av Riksbyggen. Logga in på köportalen via Mitt Riksbyggen eller kontakta deras kundtjänst.
  • Utemiljöfrågor hanteras av trädgårdsansvarig Renata Kovacevic.
  • Parkeringstillstånd och frågor om parkeringsplatser hanteras av Barbro Follrud.