Nyheter

HÖJADAGEN

 

Den 28:e augusti kommer Röda och Vita Höja arrangerra en falmiljedag.

Var: Gräsmattan vid Sergeantgatan 18-26 (Röda Höja).

Tid: 11.00 – 15.00.

Pris: Gratis, vi bjuder på korv och kaffe.

Vad händer: Möjlighet att åka häst och vagn, hopptorn, loppis för både barn och vuxna. Ballongtwistare och en clown/ trollkarl kommer att besöka oss kl. 13.00.

Det kommer finnas möjlighet att byta kläder och skor (endast hela och rena). OBS! Medtag filt till loppisen det finns inga bord att låna.

Frågor: Kontakta Barbro Follrud Tel. 0736-223265.

 

VÄLKOMNA

 

 

220709
En av våra medlemmar har tyvärr haft inbrott. Medlemmen var ute och rensade i rabatten i anslutning till uteplatsen när hen blev upphållen och distraherad av en yngre man medans två stycken går in i lägenheten, stal värdesaker och lämnade lägenheten via trapphuset.

Händelsen är polisanmäld och är under utredning.

Var uppmärksam när du är ute och lämna inte öppna dörrar utan uppsikt.

Styrelsen

220703
Höjadagen kommer att gå av stapeln söndagen 28/8 mellan 11:00 och 15:00 på gräsmattan mellan husen på Sergeantgatan 14-16 och Sergeantgatan 22-26.  Förutom hoppborg, fiskdamm m.m. kommer det att anordnas loppis och bytakläderställning. Dagar för försäljning av biljetter till fiskdammen återkommer vi med. 

Styrelsen

Om det är så att det inte går att komma in i miljöhuset av någon anledning är det INTE tillåtet att sätta soporna utanför miljöhuset. Fåglarna öppnar soporna och sprider soporna över gården och området runt miljöhuset och det i sin tur drar till sig skadedjur. Förutom djuren sprids soporna även av vinden. 

 

Styrelsen

220701

 

Styrelsen kan härmed meddela att föreningen har tecknat två nya avtal idag:

 

Bredband

En upphandling av nuvarande bredbandsavtal har genomförts under våren och Telenor har fått fortsatt förtroende att vara leverantör av detta. Det nya avtalet innebär bl a bättre hastighet, bättre routrar och bättre pris. Mer information kring utbyte av routrar kommer efter semestrarna.

 

Laddstolpar

Föreningen har efter en upphandling tecknat avtal med Eways om installation av 22 laddstolpar för el- och hybridbilar på några av föreningens parkeringsplatser. Mer information om detta kommer under hösten.